Aften-kjoler.dk

Passer til stort set alle

Aften-kjoler.dk - Passer til stort set alle

Sko

De frække stilletter

Han havde aftalt med hende, at de skulle mødes ude foran hendes arbejde og han vil have en lille overraskelse med til hende. Hvad det var, havde hun endnu ikke fået at vide, men han var sikker på at de ville blive et hit. Hun kom ud til ham, og var iført en flot tunika med et par lækre jeans til, der viste hendes popo, så den var meget indbydende.

Han overrakte hende hurtigt sin gave, så hun fik mulighed for at åbne den og der udbrød et gisp, da hun åbnede den – det var nemlig de frække stilletter hun havde ønsket sig i lang tid, der nu var lige foran hende og kunne bare tage dem på. De passede også meget godt til hendes tunika og jeans, så efter ganske kort tid havde hun taget de frække stilletter på.

Hvad der skulle ske i aften vidste hun ikke, men umiddelbart virkede det som om hendes fyr pønsede på noget, men hvad det var, kunne hun ikke umiddelbart regne ud. Han var glad for at se hende  i den lækre tunika og med de flotte jeans på. Det var noget der gik lige i dybden på ham og derfor var han også klar over, at det skulle blive en god aften, specielt når hun allerede havde taget sine nye stilletter på.

Han måtte hellere fortælle hvor heldigt han havde været for at få de frække stilletter, men om det skulle være lige nu, var han ikke sikker på. Han valgte at vente og kiggede igen på hende, så han rigtigt kunne studere hendes tunika, der klædte hende så godt og efterfølgende faldt blikket ned over hendes flot formede popo i de helt stramme jeans. Et syn for guder tænkte han ved sig selv og den forbipasserende fyr, så nu heller ikke ud til at græmmes ved synet af hende, det var nok nærmere modsat, for han var da lige et par sekunder for lang tid om at kigge væk.

Hvad findes der af muligheder?

Nu var det tid til at kigge på de mange muligheder, der var i løbet af aftenen. Skulle han tage hende med ud til et fremmed sted, hvor hendes beklædning vil komme endnu mere til sin ret, eller var det bare at tage hjem og så hygge sig enormt, hvor det bare var de to, hendes tunika, jeans og de frække stilletter. Han kunne ikke helt bestemme sig, for begge ting var gode muligheder.

Hun vidste ikke hvad der ventede i løbet af aftenen, men en ting var mere sikkert end noget andet, hun elskede allerede de nye stilletter og ville ikke tage dem af på noget tidspunkt i løbet af aftenen, hvis hun kunne undgå det. At hun så også havde hendes tunika og de lækre jeans på, var jo bare endnu bedre.